De meeste vragen zijn vaak simpel te beantwoorden. Op deze pagina zul je op veel vragen al direct een antwoord vinden. Mocht het de vraag of het antwoord er toch niet tussen staan? Je kunt dan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor de meeste producten in onze webshop geldt gratis verzending. Werkhandschoenen zijn anders verpakt en kunnen we helaas niet gratis verzenden. De kosten voor het verzenden van werkhandschoenen kun je terugvinden op de productpagina.
Bij werkschoenwereld.nl koopt u altijd veiligheidsschoenen die voldoen aan de Europese norm EN ISO 20345:2011 of CE-EN-345. Deze S-norm kent 6 beschermingsniveaus waarbij elke klasse een harde neus heeft die 200J kinetische energie aankan. De hoogte van elk S-type is minimaal 14 millimeter. Verschillen tussen de veiligheidscategorieën zijn: S1 - Antistatische schoen met veiligheidsneus en energie opname in de hiel. S1P - Antistatische schoen met veiligheidsneus, verhoogde waterbestendigheid en energie opname in de hiel. S2 - Antistatische, waterafstotende werkschoenen met veiligheidsneus en energie opname in de hiel. S3 - Antistatische, waterafstotende schoen met veiligheidsneus en energie opname in de hiel en antislip profiel. Tussenzool antiperforatie. S4 - Antistatische schoen van kunststof met veiligheidsneus en energie opname in de hiel. 100% waterdicht. S5 - Antistatische schoen van kunststof met veiligheidsneus en energie opname in de hiel en antislip profiel. 100% waterdicht. Tussenzool antiperforatie.
Je kunt de bestelling ook afhalen in Zetten. Selecteer tijdens het plaatsen van je bestelling dat je kiest voor afhalen. Je ontvangt van ons een bericht zodra je bestelling gereed is om af te halen.
Om te garanderen dat de bestelling veilig wordt afgeleverd versturen wij alle bestellingen met PostNL. Deze partij staat bekend om de goede en snelle aflevering van pakketten.
Na ontvangst van je bestelling krijg je 14 dagen de mogelijkheid om de schoenen eerst passen. Heb je meerdere maten besteld? geen probleem. Je stuurt de schoenen die niet goed passen (in onbeschadigde verpakking) gewoon weer terug. Om terug te sturen kun je contact opnemen met onze klantenservice.
Vrijwel alle werkschoenen zijn direct uit voorraad leverbaar. Mocht het product onverwacht toch niet op voorraad zijn, dan wordt u door onze klantenservice op de hoogte gebracht. Bij sommige werkschoenen duurt het wat langer. In dat geval wordt de levertijd gecommuniceerd bij het betreffende product.
Helaas, bij werkschoenwereld.nl is het niet mogelijk om je bestelling achteraf te betalen. Wij accepteren alleen vooraf betaalde bestellingen. Je kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard, PayPal, Bankcontact / Mister Cash en bankoverschrijving. Voor zakelijke klanten bieden we de mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen. In dat geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Zodra je een bestelling hebt geplaatst en betaald ontvang je van ons een e-mail met een bestellingsbevestiging. Vanaf dat moment zullen wij je bestelling gaan verwerken. Als je een bestelling voor 15:00 uur hebt geplaatst wordt je bestelling dezelfde dag nog verwerkt. Zodra je bestelling is verwerkt en verstuurd, ontvang je van ons een e-mail.
Zodra je bestelling door ons is verwerkt en verstuurd ontvang je automatisch een factuur in PDF formaat. Deze kun je dan zelf afdrukken. Erg handig voor in je administratie.