Zoekresultaten voor ''

Categorieën

  Zoekresultaten voor ''

  Categorieën

   Werkschoenen voor in de horeca

   Ben jij op zoek naar goede werkschoenen voor in de horeca? Dan ben je bij Werkschoenwereld.nl aan het juiste adres. Onze werkschoenen zorgen ervoor dat jouw voeten beschermd zijn en dit doen ze ook nog eens comfortabel. Jouw voeten kunnen hierdoor lekker veilig genieten van de dag, zonder bang te zijn voor vallende of scherpe voorwerpen. De schoenen zijn zó gemaakt dat jij de lange dagen gemakkelijk doorkomt en dat wil jij toch ook?

   Verder lezen
   Filter Filter
   Filter
   Resultaten Toont 1-24 van 110 resultaten
   Sorteren op

   Wat zijn de voordelen van onze werkschoenen?

   • Voetbescherming: Onze werkschoenen bieden bescherming tegen poten van stoelen en tafels, scherpe voorwerpen en andere mogelijke letsels. Dit is vooral belangrijk in de keuken, waar werknemers werken met scherpe messen en hete apparatuur.
   • Comfort: Goede werkschoenen zijn comfortabel en zitten dus heerlijk. Dit kan helpen om vermoeidheid en pijn te verminderen. Als je lange dagen maakt, is het belangrijk dat je comfortabele schoenen hebt.
   • Ondersteuning: Onze schoenen bieden extra ondersteuning voor de voeten en enkels. Hiernaast kunnen deze schoenen helpen om pijn en vermoeidheid te verminderen.
   • Hygiëne: Schoenen voor in de horeca zijn ontworpen om gemakkelijk te reinigen, wat kan helpen om de hygiëne op het werk te verbeteren. Zo blijft de werkplek hygiënisch en blijven de schoenen ook fris. Wel zo fijn als je ze bij jou thuis neerzet.
   • Wetgeving: In sommige gevallen is het dragen van werkschoenen in de horeca verplicht volgens de wetgeving. Dit is bijvoorbeeld het geval als werknemers werken met hete apparatuur of scherpe voorwerpen.

   Welke horeca werkschoenen heb jij nodig?

   Wij hebben verschillende horeca werkschoenen beschikbaar voor gebruik in de horeca. Sommige zijn specifiek ontworpen voor gebruik in de keuken, terwijl andere geschikt zijn voor gebruik in andere afdelingen van het restaurant of hotel. Bij het kiezen van werkschoenen is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals comfort, ondersteuning en bescherming. Wij vinden de veiligheid van jou erg belangrijk, dus wij hebben de verschillende veiligheidsklassen voor jou op een rijtje gezet.

   Er zijn vijf veiligheidsklassen voor werkschoenen, die aangeven hoeveel bescherming de schoenen bieden. De klassen variëren van S1 tot S5, waarbij S1 de minste bescherming biedt en S5 de meeste bescherming. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende klassen en in welke situaties ze gebruikt worden:

   • S1: Deze werkschoenen bieden de minste bescherming en zijn geschikt voor gebruik in droge, interne omgevingen. Ze bieden bescherming tegen valletsels en zijn voorzien van een slipvaste zool.
   • S2: De S2 schoenen bieden meer bescherming dan S1 en zijn geschikt voor gebruik in droge, externe omgevingen. Deze zijn ook waterafstotend.
   • S3: Onze S3 werkschoenen zijn geschikt voor gebruik in natte en droge omgevingen en hebben een stalen neus.
   • S4: Wil je geen natte voeten? Kies dan voor S4 werkschoenen. S4 is geschikt voor gebruik in natte omgevingen en heeft alle beschermingen van S1 tot S3.
   • S5: Deze werkschoenen bieden de meeste bescherming en zijn geschikt voor gebruik in zeer natte omgevingen. Ze hebben alle beschermingen van S1 tot en met S4. Bovendien zijn ze voorzien van een stalen tussenzool om te beschermen tegen scherpe voorwerpen.

   Bekende merken werkschoenen horeca

   Arbarth, Dunlop en Puma zijn drie merken die bekend staan om hun hoogwaardige horeca werkschoenen. Alle drie de merken bieden een ruime selectie aan schoenen specifiek ontworpen voor gebruik in de horeca, met verschillende opties voor comfort, ondersteuning en bescherming.

   • Arbarth werkschoenen zijn gemaakt van duurzame materialen en ontworpen om comfortabel te zijn om te dragen. Bovendien bieden ze extra ondersteuning voor de voeten en enkels, wat kan helpen om pijn en vermoeidheid te verminderen. Deze schoenen zijn uitermate geschikt voor werknemers die lange uren op de benen staan en lopen.
   • Dunlop werkschoenen zijn ook gemaakt van duurzame materialen en bieden comfort en ondersteuning aan de voeten. Wat ze echt onderscheidt van de andere werkschoenen, is hun extra bescherming tegen hete oppervlakken en scherpe voorwerpen. Deze schoenen zijn dus ideaal voor gebruik in de keuken.
   • Puma werkschoenen zijn ontworpen met comfort als hoofddoel. Ze zijn gemaakt van ademend materiaal om voeten te koelen en droog te houden. Verder bieden ze extra ondersteuning voor de voeten en enkels.

   Alle drie de merken bieden een ruime selectie aan werkschoenen voor gebruik in de horeca, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Bekijk het aanbod van Arbarth, Dunlop en Puma en kies de perfecte schoenen voor jouw werk in de horeca.

   Bekijk het ruime aanbod van Werkschoenwereld.nl

   Of je nu op zoek bent naar comfortabele schoenen voor de lange dagen, of naar werkschoenen die jou extra beschermen tegen de gevaren in de keuken, bij Werkschoenwereld.nl ga jij jouw ideale schoenen vinden! Kijk rustig naar ons aanbod en vind jouw nieuwe paar schoenen. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van jouw nieuwe werkschoenen? Stuur ons een berichtje in de chat of bel ons op 085 - 48 33 150. Wij zijn ook altijd bereikbaar via de mail.

   Wij hebben het bestellen zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor jou. Als jij voor 15:00 besteld, zijn jouw schoenen diezelfde dag nog verzonden. Door deze service geniet jij al snel van de fantastische werkschoenen van Werkschoenwereld.nl!

    

    

    

    

    

    

    

    

   Filter jouw Werkschoenen voor in de horeca