Voordelen werkschoenen kopen bij Werkschoenwereld.nl

Resultaat 1–33 van de 105 resultaten wordt getoond

Elten werkschoenen

Het merk Elten is ondertussen een toonaangevend merk geworden op de internationale markt. Al in 1910 is men begonnen met het produceren van Elten schoenen, dus kunnen we spreken van meer dan 100 jaar vakmanschap. De schoenen worden gemaakt in de laag-Rijnlandse vlakte. Op dit moment produceert Elten meer dan 2 miljoen werkschoenen per jaar.

Lees meer over Elten werkschoenen

Kwaliteit en design voorop

De Elten schoenen worden gemaakt van high-tech materialen. Deze schoenen hebben een zeer prettig draagcomfort. De Elten werkschoenen kun je dan ook prima een volledige werkdag dragen, zonder vermoeide voeten te krijgen. Dit zegt dan ook voldoende over de kwaliteit van het materiaal en de zool, die de hele dag de werkvloer aanraakt. Orthopedisten en podo-therapeuten zien de Elten schoen als dè meest comfortabele veiligheidsschoen die er is. Mensen met voetproblemen wordt dan ook aangeraden om te kiezen voor Elten veiligheidsschoenen. Elten staat voor design en innovatie, als je Elten werkschoenen draagt dan draag je absoluut geen zwarte, oubollige of ouderwetse werkschoenen. De Elten werkschoenen zijn hip, vlot en hebben een sneaker ‘achtige’ uitstraling.

Ruime keuze uit Elten werkschoenen

Je kunt kiezen uit verschillende materialen zoals stof of leer in diverse kleuren. Kortom: voor ieder wat wils. Ook als de financiële middelen niet erg ruim zijn kun je terecht bij Elten werkschoenen. Er zijn namelijk diverse prijsklassen (allemaal veilig), ook de zogenaamde low-budget schoenen.

Met werkschoenen van Elten kun je veilig de werkvloer op en zie je er vlot en modebewust uit. Dankzij de goede prijs-kwaliteit verhouding zijn de werkschoenen van Elten ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee. In onze webshop kunt u kennismaken met de verschillende Elten schoenen.

-20%
-24%
76,45 Excl. btw