Zoekresultaten voor ''

Categorieën

  Zoekresultaten voor ''

  Categorieën

   Lowa Werkschoenen

   Op deze pagina vindt u een overzicht van alle Lowa werkschoenen. Het merk Lowa is vooral bekend van de wandelschoenen. De Lowa veiligheidsschoenen zijn ook gebaseerd op de wandelschoenen. Alleen zijn de schoenen dan voorzien van een veilgheidsneus, veiligheidszool en anti-slip. Ze zijn leverbaar in diverse trendy kleuren. De Lowa veiligheidsschoenen behoren tot het topsegment. Dit komt mede door de fantastische pasvorm en de gebruikte materialen. Bijna alle Lowa veiligheidsschoenen zijn waterdicht.

   Verder lezen
   Filter Filter
   Filter
   Resultaten Toont 1-16 van 16 resultaten
   Sorteren op

   Veelgestelde vragen over lowa werkschoenen

   Je vraag verdient een antwoord

   Diverse soorten Lowa werkschoenen

   De werkschoenen van Lowa zijn leverbaar in een lage, middel en een hoge uitvoering. Hierop is Lowa een uitzondering: de meeste fabrikanten voeren alleen lage en hoge schoenen in het assortiment. De meeste Lowa schoenen zijn waterdicht en alle modellen zijn ademend. Door het speciale Gore-Tex membraan zijn de schoenen waterdicht en ademend. Het vocht gaat wel van binnen naar buiten maar niet van buiten naar binnen. De voeten blijven dus droog en heerlijk koel. Alleen de Lowa Leandro heeft dat niet. Dit model heeft een leren binnenvoering. Lowa heeft ook een schoen in het assortiment die metaalvrij is: de Lowa Phantom. Bij steeds meer bedrijfstakken is het een vereiste om metaalvrije schoenen te dragen. Hiervoor kunt u dus prima terecht bij het merk Lowa.

   Lowa werkschoenen kopen

   Als u kiest voor een Lowa veiligheidsschoen, bent u verzekerd van een goede aankoop. Met deze werkschoenen kunt u met een gerust hart de werkvloer betreden. Deze werkschoenen van Lowa zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden in de bouw, transport, magazijn enz.

   Filter jouw Lowa Werkschoenen