Voordelen werkschoenen kopen bij Werkschoenwereld.nl

Resultaat 1–33 van de 145 resultaten wordt getoond

Grisport werkschoenen

Grisport is een Italiaans topmerk dat onder meer veiligheidsschoenen ontwikkelt en produceert. De fabrikant is wereldwijd bekend om zijn technische deskundigheid op het gebied van toonaangevende werkschoenen. Grisport werkschoenen kenmerken zich door materialen van hoge kwaliteit, optimale veiligheid en een geweldig draagcomfort. Zowel de hoge als lage modellen. Bovendien hebt u met Grisport altijd een veiligheidsschoen met een moderne uitstraling. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Grisport werkschoenen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en elk paar beschikt over een CE merk. Dit merk is zeer populair in de metaalbranche, transportsector, bouwsector en de agrarische branche.

Lees meer over Grisport werkschoenen

Veiligheidsnormen Grisport werkschoenen

Grisport veiligheidsschoenen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN ISO 20345:2011 van de EC wetgeving 89/686. Elke schoen heeft standaard een harde neus en een minimale resthoogte van 14 milimeter. Met Grisport werkschoenen kom je nooit voor nare verrassingen te staan.

Werkschoenen en veiligheidsnormen

Bij werkschoenwereld.nl koopt u altijd veiligheidsschoenen die voldoen aan de Europese norm EN ISO 20345:2011 of CE-EN-345. Deze S-norm kent 6 beschermingsniveaus waarbij elke klasse een harde neus heeft die 200J kinetische energie aankan. De hoogte van elk S-type is minimaal 14 millimeter. Verschillen tussen de veiligheidscategorieën zijn:

S1 – Antistatische schoen met veiligheidsneus en energie opname in de hiel.

S1P – Antistatische schoen met veiligheidsneus, verhoogde waterbestendigheid en energie opname in de hiel.

S2 – Antistatische, waterafstotende werkschoenen met veiligheidsneus en energie opname in de hiel.

S3 – Antistatische, waterafstotende schoen met veiligheidsneus en energie opname in de hiel en antislip profiel. Tussenzool antiperforatie.

S4 – Antistatische schoen van kunststof met veiligheidsneus en energie opname in de hiel. 100% waterdicht.

S5 – Antistatische schoen van kunststof met veiligheidsneus en energie opname in de hiel en antislip profiel. 100% waterdicht. Tussenzool antiperforatie.

Voordelen Werkschoenwereld.nl

Bij werkschoenwereld.nl ben je altijd voordeliger uit. Wij zijn niet alleen de goedkoopste winkel voor alle veiligheidsschoenen, nee wij bieden meer zoals:

  • Vaste lage prijzen
  • Gratis verzending
  • Groot assortiment
  • Uitsluitend topmerken
  • Uitstekende service

-44%
Nieuw
-35%
Nieuw
Nieuw
67,99 Excl. btw
-35%
Nieuw
-32%
17,99 Excl. btw