Zoekresultaten voor ''

Categorieën

  Zoekresultaten voor ''

  Categorieën

   Ruilen & retourneren

   Retourneren bij Werkschoenwereld.nl

   Wanneer je terug wilt komen op de aankoop van een (van de) product(en), dien je dit bij ons aan te melden. Onderaan deze pagina vind je een formulier waar je dat kunt doen. Het is zeer belangrijk dat je altijd het compleet ingevulde retourformulier toevoegt in de doos! Wanneer er geen formulier in de doos zit, kunnen wij jouw retour helaas niet verwerken.

   >> Download het formulier hier Vergeet deze niet toe te voegen!

   Bij Werkschoenwereld.nl heb je altijd de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren of retour te sturen. Meld je retour aan via onderstaand formulier en ontvang de instructies en het verzendlabel voor jouw retour. Je ontvangt van ons een antwoordnummer.

   Afhandeling van je retour

   Zodra je jouw retour hebt aangemeld en het product hebt teruggestuurd, wordt je retour zo spoedig mogelijk verwerkt. Je wordt door onze klantenservice per e-mail op de hoogte gesteld. Wij proberen je retourzending na ontvangst binnen 24 uur af te handelen. 

   De voorwaarden voor het retourneren

   • Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling
   • Zorg ervoor dat de verpakking origineel blijft, dus niet plakken of schrijven op de doos
   • Vul het retourformulier zo compleet mogelijk in en stop deze in de doos
   • Retourneren is alleen mogelijk bij ongebruikte en in nieuwstaat verkerende artikelen

   *Voldoet jouw retour aan bovenstaande voorwaarden? Dan storten wij het door jou betaalde bedrag weer binnen 1 tot 3 werkdagen terug op je rekening. Als je retour niet voldoet aan deze voorwaarden, kan het zijn dat we een bedrag inhouden voor het verwerken van het retour. Vragen hierover? Vraag het onze klantenservice.

   Retour aanmelden