Zoekresultaten voor ''

Categorieën

  Zoekresultaten voor ''

  Categorieën

   Reebok werkschoenen kopen?

   Reebok is een vooraanstaand merk in zowel de sport- als werkschoenenindustrie. Het merk combineert de nieuwste technologieën met comfort en design om schoenen te creëren die voldoen aan de strenge eisen van professionals in diverse werkomgevingen. Hieronder vindt u ons totale aanbod aan Reebok veiligheidsschoenen. Ontdek het snel, bestel voordelig online en profiteer van gratis verzending!

   Verder lezen
   Filter Filter
   Filter
   Resultaten Toont 1-18 van 18 resultaten
   Sorteren op

   Veelgestelde vragen over reebok werkschoenen kopen?

   Je vraag verdient een antwoord

   Over Reebok

   Reebok is een Engels merk, opgericht in 1895. Het merk Reebok is begonnen met het verkopen van sportschoenen en sportkleding. Later heeft het merk het assortiment uitgebreid met veiligheidsschoenen in diverse modellen. De Reebok werkschoenen zijn veilig en voldoen aan de eisen en kwaliteitsnormen die aan werkschoenen worden gesteld. 

   Kenmerken van Reebok veiligheidsschoenen

   1. Super licht gewicht: Reebok werkschoenen wegen ongeveer 350 gram per schoen en behoren daarmee tot de lichtste veiligheidsschoenen op de markt. Hierdoor ze perfect zijn voor beroepen die veel lopen vereisen, zoals in de horeca of in de logistiek.
   2. Schokdempende zolen: De veiligheidsschoenen van Reebok zijn uitgerust met EVA buitenzolen die schokken effectief absorberen, vergelijkbaar met die gebruikt in hardloopschoenen. Hierdoor worden de gewrichten ontlast.
   3. Memory Foam voetbed (MemoryTech): Reebok werkschoenen gebruik van MemoryTech voetbedden gemaakt van memory foam. Dit innovatieve materiaal vormt zich naar de contouren van uw voeten, biedt ongeëvenaarde ondersteuning en een ongekend draagcomfort.

   Populaire Reebok werkschoenen

   Reebok heeft zowel hoge als lage werkschoenen in het assortiment. Ook ontbreken de Safety Sneakers niet in het aanbod van Reebok. De meeste werkschoenen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Populaire modellen Reebok veiligheidsschoenen zijn: Reebok Excel Light 1031 S1P Laag Zwart Werkschoen en Reebok Excel Light 131 S1P Laag Blauw Werkschoen.

   Ook bij ons: Reebok werkschoenen S3

   In ons assortiment Reebok veiligheidsschoenen vindt u ook modellen met S3 certificatie. Deze S3 gecertificeerde schoenen voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen, met kenmerken zoals waterbestendigheid, antistatische eigenschappen en penetratiebestendige tussenzolen. Hierdoor bieden ze niet alleen comfortabele en ondersteunde voeten, maar garanderen ze ook een uitstekende bescherming tegen potentiële gevaren op de werkplek. Populaire Reebok S3 modellen zijn onder andere de Reebok Trail Grip 1050 S3 Laag Zwart en Reebok 1081 S3 Hoog Zwart.

   Reebok werkschoenen kopen bij Werkschoenwereld.nl!

   Bestel de Reebok werkschoenen eenvoudig en snel online op onze webshop. Hierbij profiteert u van goede service en gratis verzending. Mochten de werkschoenen niet naar wens zijn, bijvoorbeeld omdat de maat niet juist is, dan kunt u deze binnen 14 dagen gratis naar ons retourneren. Neem bij vragen of behoefte aan persoonlijk advies vooral contact met ons op, een van onze specialisten helpt u graag verder!

   Filter jouw Reebok werkschoenen kopen?