Reebok Werkschoenen, Reebok veiligheidsschoenen - Werkschoenwereld.nl
Voordelen werkschoenen kopen bij Werkschoenwereld.nl

Toont alle 14 resultaten

Reebok werkschoenen

Bekijk ons aanbod Reebok werkschoenen. Bestel voordelig online en profiteer van gratis verzending en gratis retourneren. Lees meer over Reebok werkschoenen.

Reebok is een Engels merk, opgericht in 1895. Het merk Reebok is begonnen met het verkopen van sportschoenen en sportkleding. Later heeft het merk het assortiment uitgebreid met veiligheidsschoenen in diverse modellen. De Reebok werkschoenen zijn veilig en voldoen aan de eisen en kwaliteitsnormen die aan werkschoenen worden gesteld. De naam Reebok is afgeleid van het Afrikaanse woord Reebok, de naam van de Afrikaanse Antilope.

Reebok werkschoenen

Reebok heeft zowel hoge als lage werkschoenen in het assortiment. Ook ontbreken de Safety Sneakers niet in het aanbod van Reebok. De Reebok werkschoenen zien er sportief uit, zijn veilig en zitten comfortabel. Daarbij kenmerken de Reebok werkschoenen zich door de goede demping. De meeste werkschoenen zijn in verschillende kleuren leverbaar.

De Reebok werkschoenen vallen in de veiligheidsklassen S1, S2 en S3. Deze veiligheidsklassen geven onder andere aan hoeveel druk de werkschoen moet kunnen verduren, de kou- en hittebestendigheid en de waterdichtheid. De werkschoenen in deze veiligheidsklassen zijn voorzien van een verharde neus. Veel Reebok werkschoenen hebben een verharde neus die gemaakt is van aluminium of composiet. Voordeel hiervan is dat de schoen een stuk lichter is, dan wanneer er gekozen zou zijn voor een verharde neus gemaakt van metaal.

Voor iedere klus een Reebok werkschoen

Voor elk type werk is er wel een Reebok werkschoen in het assortiment. Zowel voor dames als voor heren. De Reebok werkschoenen zijn licht van gewicht (ongeveer 350 gram per schoen), hebben een goede pasvorm en zijn daardoor comfortabel voor iedere klus. Daarnaast zien de schoenen er sportief en stoer, maar ook professioneel uit.

Reebok werkschoenen bestellen

Bestel de Reebok werkschoenen eenvoudig en snel online op onze website. Hierbij profiteer je van goede service en gratis verzending. Mochten de werkschoenen niet naar wens zijn, bijvoorbeeld omdat de maat niet juist is, dan kunt u deze binnen 14 dagen gratis naar ons retourneren.