Zoekresultaten voor ''

Categorieën

  Zoekresultaten voor ''

  Categorieën

   Hummer Kruiwagen

   Bekijk ons uitgebreide aanbod Hummer kruiwagens. Bestel voordelig online en profiteer van gratis verzending.

   Verder lezen
   Filter Filter
   Filter
   Resultaten Toont 1-24 van 31 resultaten
   Sorteren op

   Veelgestelde vragen over hummer kruiwagen

   Je vraag verdient een antwoord

   Hummer kruiwagens

   Hummer kruiwagens worden in Nederland gemaakt en zijn populair in Nederland. De professionele kruiwagens van Hummer worden veel gebruikt in de bouw, landbouw en de agrarische sector. De Hummer kruiwagens kenmerken zich doordat de kruiwagens gemaakt zijn van solide materiaal. De kruiwagens zijn verzinkt of gecoat en bestand tegen roest. De velgen zijn gemaakt van kunststof of staal. De kruiwagens zijn leverbaar in verschillende kleuren: groen, paars, blauw of zwart. De kruiwagen rijden stabiel en zijn leverbaar in veel verschillende uitvoeringen en verschillende inhoudsmaten. Ook heeft Hummer kruiwagens met 2 wielen in het assortiment. Deze kruiwagens zijn extra stabiel.

   Hummer gereedschap kruiwagen

   De Hummer gereedschap kruiwagens zijn zeer geschikt voor het vervoeren van gereedschap, bijvoorbeeld vanaf de werkbus naar de werkplaats. De gereedschapskruiwagen zorgt ervoor dat het gereedschap altijd droog blijft en je alles bij de hand hebt. De deksel van de kruiwagen is voorzien van een gasveer waardoor deze niet dichtvalt tijdens het pakken van gereedschap.

   Hummer stalkruiwagens en landbouwkruiwagens

   De Hummer stalkruiwagens en landbouwkruiwagens zijn veel te zien op boerderijen, maneges, kwekerijen en tuinen. De kruiwagens zijn ideaal voor het stabiel vervoeren van grote hoeveelheden goederen of grondstoffen. De landbouwkruiwagens van Hummer zijn een van de meest verkochte kruiwagens. De kruiwagens zijn geschikt voor het verplaatsen van gooi, gras, bladeren, voedsel, hooi, takken of bijvoorbeeld het uitmesten van de stallen. Hummer biedt ook kruiwagens met kiepbare bak.

   Hummer bouwkruiwagens

   De bouwkruiwagens van Hummer zijn geschikt voor het vervoeren van zand, stenen of bijvoorbeeld tegels. Deze kruiwagens worden veel gebruikt door hoveniers, stratenmakers en op de bouw. Ook deze kruiwagens zijn leverbaar in verschillende inhoudsmaten.

   Hummer steekwagens

   Naast kruiwagens heeft Hummer ook steekwagens in het assortiment. Deze steekwagens zijn ideaal voor het transport van dozen of kratten.

   Bestel de Hummer kruiwagens online

   Bestel de Hummer werkschoenen eenvoudig en snel online op onze website. Hierbij profiteer je van goede service en gratis verzending!

   break]

   Filter jouw Hummer Kruiwagen