Instap werkschoenen, werkschoenen instappers - Werkschoenwereld
Voordelen werkschoenen kopen bij Werkschoenwereld.nl

Resultaat 1–33 van de 58 resultaten wordt getoond

Instap werkschoenen

Op zoek naar veilige werkschoenen die je snel uit en aan kunt trekken? Dan zijn instap werkschoenen een goede keuze. Instappers zijn werkschoenen zonder veters of klittenband, maar met elastieken sluiting. Hierdoor zijn deze werkschoenen snel en gemakkelijk aan en uit te trekken. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod instap werkschoenen.

Nieuw
74,50 Excl. btw
-20%
Nieuw

Instap werkschoenen

Instappers of instap werkschoenen zijn ideaal als je tijdens je werk vaak je werkschoenen aan en uit moet trekken. Daarnaast zitten de instap werkschoenen heel comfortabel omdat de instappers door het elastiek perfect om de voeten sluiten. Dit maakt deze werkschoenen
populair.
In de bouw of installatietechniek wordt er steeds vaker gekozen voor instappers als de werknemers vaak hun schoenen aan en uit moeten doen. Het stikken van veters kan dan lastig zijn en te veel tijd kosten. Ook binnen de zorg en horeca worden veel instappers gebruikt omdat de schoenen comfortabel zitten, ook bij veel lopen en lang staan.

Hoge en lage modellen

In ons uitgebreide aanbod instap werkschoenen zijn zowel hoge als lage modellen opgenomen. Het voordeel van de lage instappers is de flexibiliteit. Hoge instappers geven meer stabiliteit dan de lage instappers. De instap werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende veiligheidsklassen (S1, S2 en S3).

Instappers en hoge wreef

Bij een hoge wreef worden instappers niet aanbevolen omdat het dan kan zijn dat de instappers te stak zitten. Een uitzondering hierop zijn de instap werkschoenen van het merk Gevavi. Dit merk heeft instappers met een brede instap. Een andere optie bij een hoge wreef zijn werkschoenen met een BOA sluiting (draaiknop). Door middel van dit snel-sluitsysteem kan met een simpele handeling de schoen passend aan- of uitgetrokken worden.

Instap werkschoenen kopen

Op werkschoenwereld.nl vind je een uitgebreid aanbod instappers van diverse merken. Bestel de instap werkschoenen eenvoudig en snel online. Wij bezorgen de instap werkschoenen gratis thuis!