Zoekresultaten voor ''

Categorieën

  Zoekresultaten voor ''

  Categorieën

   Maxguard Werkschoenen

   Maxguard werkschoenen worden in Duitsland geproduceerd en hebben daar al jarenlange bekendheid. De werkschoenen worden met grote precisie geproduceerd. Maxguard biedt een ruim assortiment werkschoenen zodat er voor elk wat wils is.

   Verder lezen
   Filter Filter
   Filter
   Resultaten Toont 1-0 van 0 resultaten
   Sorteren op

   Veelgestelde vragen over maxguard werkschoenen

   Je vraag verdient een antwoord

   Maxguard werkschoenen

   De Maxguard werkschoenen worden in verschillende veiligheidsklassen geproduceerd: S1, S2 en S3. Bij veiligheidsklasse S1 zijn alleen de tenen beveiligd. Dit gebeurt door een stalen of kunststof neus. In sommige bedrijfstakken is deze veiligheidsklasse voldoende, bijvoorbeeld bij werk in het magazijn. Kom men tijdens het werk veel in aanraking met water dan is veiligheidsklasse S2 een vereiste. De werkschoenen met veiligheidsklasse S2 hebben waterafstotende eigenschappen. Veiligheidsklasse s3 werkschoenen bieden maximale veiligheid. De binnenzool is van staal of kevlar gemaakt, zodat er geen scherpe voorwerpen door kunnen dringen in de zool. Er zijn dus veiligheidsschoenen voor iedere sector: de bouw, agrarische sector, chemische sector, transport, bouw, magazijn etc. De Maxguard werkschoen zijn voorzien van MAX-FLEX binnenzool. Scherp voorwerken kunnen niet doordringen tot de voet, dankzij de anti-perforatiezool. De schoenen van Maxguard zijn ook voorzien van een auto-slipzool, hetgeen uitglijden op de werkvloer voorkomt. Dit merk heeft ook schoenen in het assortiment met anti-statische eigenschappen. Deze ESD schoenen geven daardoor een veilig gevoel.

   Maxguard dames werkschoenen

   Er is ook een lijn ontwikkeld speciaal voor dames. De dames werkschoenen zijn leverbaar in trendy kleuren en hebben een damesleest: een passende schoenen voor de (meestal) slankere damesvoet. Ook voor de geklede werkschoenen kun je terecht bij Maxguard. Deze zogenaamde business werkschoenen zijn prima te dragen onder een pantalon. Met deze schoenen kun je met een gerust hart van kantoor naar de werkplek lopen.

   Filter jouw Maxguard Werkschoenen