Sixton werklaarzen, Sixton werkschoenen - Werkschoenwereld.nl
Voordelen werkschoenen kopen bij Werkschoenwereld.nl

Resultaat 1–33 van de 90 resultaten wordt getoond

Sixton werklaarzen en Sixton werkschoenen

Het merk Sixton oftewel Sixton Peak is een Italiaans merk dat werkschoenen en werklaarzen produceert en op de markt brengt. Dit merk heeft al 25 jaar ervaring. Sixton werklaarzen en Sixton werkschoenen bieden comfort en veiligheid. Dit geeft veel draagplezier en optimale veiligheid op de werkvloer.

Lees meer over Sixton werkschoenen

Sixton werkschoenen in diverse veiligheidsklassen

Sixton biedt schoeisel aan in veiligheidsklassen S1, S2 en S3. De keus voor de veiligheidsklasse ligt aan de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Hoe meer veiligheid de werkschoenen hebben, des te zwaarder de schoenen worden. In een magazijn bijvoorbeeld is veiligheidsklasse S1 voldoende. Bij deze veiligheidsklasse hebben de schoenen een stalen of kunststof neus. Bij veiligheidsklasse S2 hebben de werkschoenen ook waterafstotende eigenschappen. Bij veiligheidsklasse S3 is de veiligheid optimaal: dus ook een stalen of kevlar tussenzool, waardoor scherpe voorwerpen niet kunnen binnendringen in de voet. Veel schoenen van het merk Sixton hebben bibram loopzolen. Dee zolen zijn extra veilig en bieden stabiliteit. De bibram zolen geven een goede antislip, waardoor uitglijden op de werkvloer onmogelijk is. Ook zijn deze zolen bestand tegen extreme hitte. Door deze eigenschappen zijn de werkschoenen en werklaarzen van Sixton aan te bevelen voor diverse sectoren, zoals bouw, metaal, magazijn en de agrarische sector.

Sixton werklaarzen

Sixton heeft ook verschillende werklaarzen in het assortiment. Werklaarzen hebben eigenlijk altijd veiligheidsklasse S3. Er zijn werklaarzen van leder en van gevet nubuck leer. Goed en regelmatig onderhoud van de werklaarzen geven een lange(re) levensduur. Sixton biedt werklaarzen aan met airplus 3D voering. Door deze voering zitten de werklaarzen lekker koel in de zomer en heerlijk warm in de winter. De werklaarzen zijn metaalvrij en waterdicht.

84,99 Excl. btw