Hoge werkschoenen, werkschoenen hoog - Werkschoenwereld.nl
Voordelen werkschoenen kopen bij Werkschoenwereld.nl

Resultaat 1–33 van de 399 resultaten wordt getoond

Hoge werkschoenen

-24%
Nieuw
-33%
Nieuw
-31%
Nieuw
-31%
Nieuw
69,45 Excl. btw
-31%
Nieuw
-25%
Nieuw
-31%
Nieuw
Nieuw
74,50 Excl. btw
-18%
Nieuw

Hoge werkschoenen voor heren in alle maten en van diverse merken

Hoge werkschoenen zijn geliefd onder zowel heren als dames. De bescherming rond de enkel bij hoge veiligheidsschoenen biedt meer ondersteuning dan een lage werkschoen en veel mensen ervaring dit als prettig. Op Werkschoenwereld.nl vindt u een groot aanbod aan hoge veiligheidsschoenen van diverse merken en in allerlei prijsklassen. Er zijn hoge werkschoenen verkrijgbaar vanaf maat 35 t/m maat 51 en in alle veiligheidsklassen. Bij Werkschoenwereld.nl ervaart u het gemak van online hoge werkschoenen kopen. Omdat de winkels waar werkschoenen te koop zijn vaak alleen op werkdagen geopend zijn is het online bestellen van werkschoenen een uitkomst. Bovendien worden de schoenen snel én gratis bij u thuisbezorgd. Dat is nog eens prettig winkelen!

Bescherming en ondersteuning van de enkel

Het grote voordeel van hoge werkschoenen ten opzichte van lage modellen is dat bij hoge veiligheidsschoenen de enkel bedekt is. Hierdoor wordt de enkel goed beschermd tegen kou of materialen waar tegenaan gestoten kan worden. Bovendien vinden veel mensen het prettiger lopen wanneer de schoenveters van hun werkschoenen stevig rondom de enkel vastgemaakt kunnen worden. Met deze extra ondersteuning kunt u uw enkel nauwelijks nog zwikken of verdraaien. Aangezien werkschoenen in veel gevallen dagelijks urenlang achter elkaar gedragen worden is het prettig wanneer uw hoge veiligheidsschoen de voet op de juiste manier ondersteund. Voor extra comfort kunt u er ook voor kiezen om een extra inlegzool in de hoge werkschoen te gebruiken. Deze zijn ook heel gemakkelijk online te bestellen via deze webshop.

Casual of robuuste hoge werkschoenen

Op Werkschoenwereld.nl vindt u hoge werkschoenen in allerlei modellen en kleuren. In ons grote assortiment vindt u casual hoge veiligheidsschoenen die nauwelijks van moderne gympen te onderscheiden zijn. Deze hoge werkschoenen zijn ideaal wanneer u een afwisselende baan heeft en regelmatig op zowel kantoor als de bouwplaats te vinden bent. Zo heeft u voor beide situaties geschikte schoenen. De meer robuustere hoge veiligheidsschoenen zijn aan te bevelen voor wie wat meer ondersteuning van de enkel nodig heeft. Wist u dat er zelfs hoge veiligheidsschoenen verkrijgbaar zijn zonder veters? Deze schoenen zijn een uitkomst voor mensen met pijnklachten in de handen waardoor het veterstrikken lastig is geworden. Op Werkschoenwereld.nl vindt iedereen een geschikte en passende werkschoen!