Goedkope werkschoenen - Werkschoenwereld.nl
Voordelen werkschoenen kopen bij Werkschoenwereld.nl

Resultaat 1–33 van de 47 resultaten wordt getoond

Goedkope werkschoenen

47,95 Excl. btw

Goedkope werkschoenen koopt u gemakkelijk & snel op Werkschoenwereld.nl!

Bent u op zoek naar goedkope werkschoenen van voldoende kwaliteit? Op deze pagina vindt u ons uitgebreide assortiment met budget werkschoenen. Het gaat hier niet om een werkschoenen outlet of een werkschoenen sale, maar om uitsluitend nieuwe modellen van de huidige collectie voor zeer scherpe prijzen. Zo bent u ervan verzekerd dat u op veiligheidsschoenen van goede kwaliteit de werkvloer kunt betreden. En dat uiteraard voor een mooi prijsje!

Verschillende maten en modellen

Draagt u graag lage werkschoenen? Of loopt u liever op een hoge werkschoen met wat meer stevigheid rondom de enkel? Op werkschoenwereld.nl vindt u werkschoenen voor ieder budget en voor elke voet. Wij verkopen budget werkschoenen vanaf maat 35 tot en met maat 47 zodat we voor iedereen een passende schoen in het assortiment hebben. De werkschoenen op deze pagina zijn officieel voor heren maar kunnen ook door dames gedragen worden. Op Werkschoenwereld.nl profiteert u van goede, comfortabele maar bovenal goedkope werkschoenen.

Veiligheidsklasse goedkope werkschoenen

Alle goedkope werkschoenen op Werkschoenwereld.nl voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN ISO 20345:2011 of CE-EN-345. Met deze werkschoenen kunt u dus zorgeloos op het werk verschijnen of bij huis risicovolle klussen opknappen. De budget werkschoenen vallen in de S3 veiligheidsklasse. Dat betekent dat de werkschoenen waterafstotend zijn en voorzien zijn van een veiligheidsneus. Daarnaast hebben de werkschoenen een antislip profiel en een antiperforatie tussenzool van staal of kevlar. Deze tussenzool voorkomt het binnendringen van bijvoorbeeld steentjes in de schoen. De werkschoenen uit de S3 veiligheidsklasse hebben alles in zich voor een goede, degelijke werkschoen. Bekijk alle S3 werkschoenen.

Online goedkope werkschoenen kopen

Goedkope werkschoenen kopen is een fluitje van een cent, als u uw bestelling op Werkschoenwereld.nl plaatst tenminste! Wij behandelen ieder order zeer nauwkeurig en zorgen ervoor dat de bestellingen zo snel mogelijk thuisbezorgd worden. Het thuisbezorgen is overigens gratis. Werkschoenen die bij ons op voorraad zijn heeft u in de meeste gevallen al binnen 24 uur in huis. Als de schoenen nog besteld moeten worden duurt het 14 dagen voordat het pakket bij u thuisgebracht wordt. In beide gevallen kunt u dus snel profiteren van uw nieuwe aanwinst. Bovendien mag u de werkschoenen binnen 14 dagen retourneren. Handig wanneer er toch een maatje groter of kleiner nodig is!