Zoekresultaten voor ''

Categorieën

  Zoekresultaten voor ''

  Categorieën

   Winter werkschoenen

   Bekijk ons uitgebreide aanbod winter werkschoenen en werklaarzen. Speciaal ontworpen voor iedereen die voor werk in de winter betrouwbare en veilige werkschoenen nodig hebben. Als de temperatuur daalt zorgen de winter werkschoenen ervoor dat je die koude maanden met gemak doorkomt.

   Verder lezen
   Filter Filter
   Filter
   Resultaten Toont 1-24 van 51 resultaten
   Sorteren op

   Winter werkschoenen

   In de winter buiten werken zonder geschikte winter werkschoenen kan heel onaangenaam zijn. Door de kou kun je last krijgen van pijnlijke tenen en door sneeuw of veel regen kun je last hebben van natte koude voeten. Winter werkschoenen zorgen voor warme voeten en daarmee veel draagcomfort. Daarbij bieden de winterwerkschoenen ook nog eens de noodzakelijke bescherming. Naast het werk in winterse omstandigheden zijn de winter werkschoenen ook ideaal voor het werk in koelcellen of vriescellen.

   Winter werkschoenen met bontvoering

   Veel winter werkschoenen zijn voorzien van een warme bontvoering. Door deze voering wordt de warmte van de voeten vastgehouden en de kou van buiten tegen gehouden. Hierdoor blijven de voeten warm tijdens het werk. In ons assortiment vind je zowel werkschoenen als werklaarzen met bontvoering.

   Winter werkschoenen met isolerende zolen

   Naast de bontvoering worden winter werkschoenen gekenmerkt door isolerende tussenzolen. De tussenzool is een isolerende tussenlaag die beschermt tegen het winterweer. Deze isolerende tussenzolen zijn gemaakt van staal of Kevlar. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van Kevlar, doordat Kevlar lichter en soepeler is dan staal. Dat zorgt voor een lichtere werkschoen met meer draagcomfort.

   Veiligheidsklasse S3

   De winter werkschoenen vallen in de veiligheidsklasse S3. Dit betekent dat de werkschoenen beschikken over een beschermde neus, gemaakt van staal of carbonite en een beschermende tussenzool. Daarbij zijn de werkschoenen wind- en waterdicht. Dat maakt het werken in natte omstandigheden aangenamer. Naast dat de werkschoenen waterdicht zijn, beschikken veel werkschoenen ook over ademend vermogen, wat zorgt voor goede ventilatie. Al deze kenmerken maken deze S3 werkschoenen zeer geschikt om mee te werken onder winterse omstandigheden.

   Winter werkschoenen kopen

   Wij bieden een uitgebreid aanbod winter werkschoenen van diverse merken. Bestel uw winter werkschoenen eenvoudig en snel op Werkschoenwereld.nl. Wij bezorgen de werkschoenen gratis bij u thuis!

   Filter jouw Winter werkschoenen