Dunlop laarzen, Dunlop werklaarzen - Werkschoenwereld.nl
Voordelen werkschoenen kopen bij Werkschoenwereld.nl

Resultaat 1–33 van de 60 resultaten wordt getoond

Dunlop Werklaarzen

Bekijk ons uitgebreide aanbod Dunlop werklaarzen. Bestel voordelig online en profiteer van gratis verzending en gratis retourneren.

Wij hebben veel verschillende soorten Dunlop laarzen en werkschoenen in ons assortiment. De Dunlop werklaarzen worden al sinds 1927 geproduceerd en vinden gretig aftrek. Deze werklaarzen van het merk Dunlop kenmerken zich door comfort, bescherming en duurzaamheid.
Lees meer over Dunlop werklaarzen

Dunlop werklaarzen

Dunlop scoort als een van de beste op het gebied van laarzen en biedt werklaarzen voor veel verschillende sectoren. Als je zeven dagen per week je laarzen draagt, dan is het belangrijk dat de laarzen goed zitten en daarbij de juiste bescherming bieden. Bijvoorbeeld in de agrarische wereld is de Dunlop laars een echte ‘must-have’. Ze zijn sterk, flexibel en geven goede comfort. Daarbij worden de voeten, knieën, en heupen ook nog eens ondersteund. De agrariër kan dus met een gerust hart zijn werkzaamheden uitvoeren.
Ook als je in de industrie of bouw werkt en je op je werk te maken hebt met verschillende oppervlakten, zware weersomstandigheden of gevaarlijke materialen heb je goede laarzen nodig. De Dunlop werklaarzen beschermen de voeten tegen risico’s die het werk met zich mee kan brengen. Daarnaast zitten de werklaarzen heel comfortabel om te voorkomen dat je vermoeide voeten krijgt na een hele dag staan of lopen. De Dunlop laarzen zijn resistent tegen plantaardige vetten / oliën, mest, bloed, water en andere chemicaliën.

Dunlop werklaarzen zijn verkrijgbaar in verschillende veiligheidsklassen. Het assortiment bestaat uit isolerende laarzen tot minus 20 graden Celsius, maar ook thermo laarzen die je juist behoeden voor extreme kou.

Dunlop Purofort

In de jaren ‘80 produceerde Dunlop voor het eerst de Purofort laarzen. Purofort is een uniek materiaal en biedt veel voordelen. De Purofort laarzen zijn tot 35% lichter dan concurrerende rubberen of PU laarzen. Daarnaast zijn de Purofort laarzen heel flexibel en gaan de laarzen langer mee. Ook zorgt het Purofort materiaal ervoor dat het voorkomt dat warmte verloren gaat en biedt het daarnaast goede thermische isolatie.

Bestel de Dunlop werklaarzen online

In het Dunlop assortiment is voor iedereen een passende werklaars of werkschoen te vinden. Bestel de Dunlop werklaarzen eenvoudig en snel online op werkschoenwereld.nl. Hierbij profiteer je van goede service en gratis verzending en gratis retourneren!

-31%
17,85 Excl. btw