Voordelen werkschoenen kopen bij Werkschoenwereld.nl

Resultaat 1–33 van de 77 resultaten wordt getoond

Emma werkschoenen

Emma is één van de toonaangevende merken in de wereld van veiligheidsschoenen. Het merk Emma is van Nederlandse makelij en bestaat al meer dan 75 jaar. Emma werkschoenen beschikken over een uitstekende pasvorm en zijn van hoge kwaliteit. Dit zie je terug in de lange levensduur van de schoen, Emma schoenen zijn niet zo snel versleten.
Lees meer over Emma werkschoenen

Onderhoud uw Emma werkschoenen

Bij Werkschoenwereld.nl zijn ook blikken vet te koop die er voor zorgen dat het leer van de schoen soepel blijft en niet snel scheurt. Ook zijn in onze webshop diverse soorten veters te bestellen, zodat je tussentijds de schoenen kunt voorzien van andere. Degene die Emma werkschoenen dragen zijn voornamelijk werkzaam in de bouw of in de logistieke branche, werken in de metaalsector of in de constructie.

Ruime keuze werkschoenen

De keus in Emma schoenen is enorm: zo is er voor iedereen wel een geschikte schoen. Er zijn hoge en lage uitvoeringen, schoenen met een sneakerachtige uitstraling en zelfs sandalen. Ook aan de dames is gedacht bij Emma. Bij Werkschoenwereld.nl staan verschillende dames werkschoenen online in diverse veiligheidsklassen. En voor de winter is er tevens keus uit een aantal laarzen, wel of niet gevoerd. Ook voor schoenen die je aan wilt onder je nette pak kun je bij Emma terecht. Dit is de zogenaamde business collectie: een fantastisch uitziende schoen in diverse kleuren. Deze klassieke schoenen zijn ideaal voor mensen op kantoor die af en toe ook gevaarlijke terreinen betreden waar veiligheid hoog staat aangeschreven en veiligheidsschoenen vereist zijn. Deze business schoenen van Emma zijn zelfs uitgerust met veiligheidsklasse S3.