Bata Werkschoenen, Bata werklaarzen - Werkschoenwereld.nl
Voordelen werkschoenen kopen bij Werkschoenwereld.nl

Resultaat 1–33 van de 101 resultaten wordt getoond

Bata werkschoenen en werklaarzen

Bekijk ons uitgebreide aanbod Bata werkschoenen. Bestel voordelig online en profiteer van gratis verzending en gratis retourneren. Lees meer over Bata werkschoenen

Het Bata assortiment bestaat uit hoge en lage werkschoenen, werklaarzen, safety sneakers en dames werkschoenen. Het merk Bata is opgericht in 1894 door Thomas Bata en staat wereldwijd bekend als een van de grootste schoenproducenten. De Bata werkschoenen kenmerken zich door onder andere draagcomfort en veiligheid. De Bata werkschoenen wordt veel gebruikt door mensen die werken in de bouw, logistiek, chemie of automotive sector.

Bata werkschoenen veiligheidsklassen

Deze werkschoenen vallen in de veiligheidsklassen S1, S2 en S3. Deze veiligheidsklassen geven onder andere aan hoeveel druk de werkschoen moet kunnen verduren, de kou- en hittebestendigheid en de waterdichtheid. De werkschoenen in deze veiligheidsklassen zijn voorzien van een verharde neus.

Safety sneakers van Bata

De safety sneakers van Bata zijn sportief en trendy. Bij deze safety sneakers is het verschil tussen de ‘gewone’ sneaker en een safety sneaker vrijwel niet te zien. Naast de sportieve look van deze werkschoenen bieden deze werkschoenen ook maximale bescherming en comfort.

Bata dames werkschoenen

In het uitgebreide assortiment van Bata zijn ook dames werkschoenen opgenomen. Deze dames werkschoenen hebben mooie kleuren en zien er hip en trendy uit. Veel van deze werkschoenen vallen in de veiligheidsklasse S1P. Kenmerkend voor deze werkschoenen is het lichtgewicht. Dit komt dat de stalen neus vervangen is door een composiet neus. Ook hebben deze werkschoenen een Flexguard veiligheidszool. De dames werkschoenen zijn leverbaar vanaf maat 34.

Bestel de Bata werkschoenen online

In het Bata assortiment is voor iedereen een passende werkschoen te vinden. Bestel de Bata werkschoenen eenvoudig en snel online op onze website. Hierbij profiteer je van goede service en gratis verzending. Mochten de werkschoenen niet naar wens zijn, bijvoorbeeld omdat de maat niet juist is, dan kunt u deze binnen 14 dagen gratis naar ons retourneren.