Gevavi Werkschoenen, Gevavi klompen, Gevavi werklaarzen - Werkschoenwereld.nl
Voordelen werkschoenen kopen bij Werkschoenwereld.nl

Resultaat 1–33 van de 42 resultaten wordt getoond

Gevavi klompen en Gavavi werkschoenen

Bekijk ons aanbod Gevavi werkschoenen, werkklompen en werklaarzen. Bestel voordelig online en profiteer van gratis verzending en gratis retourneren. Lees meer over Gevavi klompen en werkschoenen.

Meer dan 80 jaar geleden startte het bedrijf Gevavi met het verkopen van traditionele klompen. Ondertussen is het assortiment, na diverse innovaties, ruim uitgebreid met onder andere uit werkschoenen, werklaarzen en werkklompen. Gevavi werkt vanuit de passie om mensen te voorzien van veilige en comfortabele werkschoenen. Ook duurzaamheid speelt daarbij een belangrijke rol.

Gevavi werkschoenen, werklaarzen en klompen

Het uitgebreide assortiment van Gevavi bestaat uit werkschoenen, werklaarzen en werkklompen. Werkschoenen zijn leverbaar in zowel hoge als lage modellen. Daarnaast levert Gevavi ook Safety sneakers. Dit zijn sportieve werkschoenen dit je ook privé kunt dragen. Gevavi levert zowel heren als dames werkschoenen. De werkschoenen en werklaarzen van Gevavi worden veel gedragen in de agrarische sector, maar ook door mensen die werkzaam zijn in het magazijn, op de bouw of in de metaal sector.

De Gevavi werkschoenen, werklaarzen en werkklompen vallen in de veiligheidsklassen S1, S2 en S3. Deze veiligheidsklassen geven onder andere aan hoeveel druk de werkschoen moet kunnen verduren, de kou- en hittebestendigheid en de waterdichtheid. De werkschoenen in deze veiligheidsklassen zijn voorzien van een verharde neus.

Gevavi werkklompen

Het merk Gevavi biedt ook een uitgebreid aanbod werkklompen, ook wel schoenklompen genoemd. Deze werkklompen worden zowel professioneel als in privé omstandigheden gebruikt. De werkklompen zijn al leverbaar vanaf maat 24 en tot en maat 50.
De Gevavi werkklompen kenmerken zich door de ruime instap en zijn ook zeer geschikt voor mensen met een hoge wreef.

Gevavi werkschoenen bestellen

Bestel de Gevavi werkschoenen, werklaarzen of werkklompen eenvoudig en snel online op onze website. Hierbij profiteer je van goede service en gratis verzending. Mochten de werkschoenen niet naar wens zijn, bijvoorbeeld omdat de maat niet juist is, dan kunt u deze binnen 14 dagen gratis naar ons retourneren.