Zoekresultaten voor ''

Categorieën

  Zoekresultaten voor ''

  Categorieën

   Safety Jogger Werkschoenen

   Bekijk ons uitgebreide aanbod Safety Jogger werkschoenen. Bestel voordelig online en profiteer van gratis verzending en gratis retourneren.

   Verder lezen
   Filter Filter
   Filter
   Resultaten Toont 1-24 van 34 resultaten
   Sorteren op

   Veelgestelde vragen over safety jogger werkschoenen

   Je vraag verdient een antwoord

   Safety Jogger Werkschoenen

   Het Safety Jogger assortiment bestaat uit hoge en lage werkschoenen, werklaarzen, safety sneakers en dames werkschoenen. Het merk Safety Jogger is opgericht in 2001. De meer dan vijftig jaar ervaring in ontwikkeling en productie van werkschoenen zorgde ervoor dat de het merk Safety Jogger wist uit te groeien tot een bekend internationaal merk. De werkschoenen van Safety Jogger kenmerken zich door onder andere comfort en veiligheid.

   Safety Jogger werkschoenen veiligheidsklassen

   De werkschoenen van Safety Jogger vallen in de veiligheidsklassen S1, S2 en S3. Deze veiligheidsklassen geven onder andere aan hoeveel druk de werkschoen moet kunnen verduren, de kou- en hittebestendigheid en de waterdichtheid. De werkschoenen in deze veiligheidsklassen zijn ook voorzien van een verharde neus.

   Safety Jogger werkschoenen

   Safety Jogger werkschoenen zijn verkrijgbaar in hoge en lage modellen. De schoenen hebben een vlotte uitstraling. De collectie van Safety Jogger is veelzijdig. Van sportieve safety sneakers tot ouderwetse bouw werkschoenen. Naast heren werkschoenen biedt Safety Jogger ook dames werkschoenen. De Safety Jogger werkschoenen zijn voorzien van een ademende inlegzool. Dit zorgt voor goede ventilatie. Verder zijn de werkschoenen voorzien van aluminium of stalen neus en kevlar tussenzool. In het werkschoenen assortiment zijn veel lichtgewicht werkschoenen terug te vinden.

   Safety Jogger werklaarzen

   Naast werkschoenen biedt Safety Jogger ook werklaarzen. Deze werklaarzen vallen onder de veiligheidsklassen S4 en S5. De S4 werklaarzen zijn waterdicht en voorzien van een veiligheidsneus van staal, composiet of kunststof. De S5 werklaarzen hebben daarnaast ook nog een veiligheidszool die de voeten beschermt tegen spijkers of andere scherpe voorwerpen.

   Bestel de Safety Jogger werkschoenen online

   In het Safety Jogger assortiment is voor iedereen een passende werkschoen te vinden. Bestel de Safety Jogger werkschoenen eenvoudig en snel online op onze website. Hierbij profiteer je van goede service en gratis verzending!

   Filter jouw Safety Jogger Werkschoenen