Buckler Boots, Buckler Werkschoenen - Werkschoenwereld.nl
Voordelen werkschoenen kopen bij Werkschoenwereld.nl

Resultaat 1–33 van de 35 resultaten wordt getoond

Buckler boots, Buckler werkschoenen

Bekijk ons aanbod Bucker werkschoenen, werklaarzen en safety sneakers. Bestel voordelig online en profiteer van gratis verzending en gratis retourneren. Lees meer over Buckler boots.

Buckler Boots is een schots merk dat opgericht is in 1997. Buckler Boots is ontstaan uit het idee dat de kwaliteit van de werkschoenen (in die tijd) verbeterd zou kunnen worden. Punten die verbeterd konden worden aan de werkschoenen uit die tijd waren: loslatende zolen, niet comfortabel zittende schoenen en koude voeten tijdens het werk. Als antwoord hierop kwam Buckler Boots met werkschoenen op de markt met een unieke garantie; namelijk dat de zool van de schoenen nooit los komt van het bovenwerk van de schoen. Bij het ontwikkelen van de werkschoenen en werklaarzen legt Bucker de nadruk op kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Sinds 2007 is Buckler actief in Nederland.

Diverse modellen Bucker Boots

Buckler levert werkschoenen, werklaarzen en safety sneakers. Allemaal met de garantie dat de zool nooit los mag laten van het bovenwerk. De werkschoenen zijn zowel in hoge als in lage modellen verkrijgbaar en kenmerken zich door de lange levensduur. Daarnaast is de Cambrelle voering kenmerkend. Dit zorgt ervoor dat de schoenen en laarzen in de zomer koel en in de winter warm zitten. De Buckler werklaarzen worden veel toegepast in de foodsector.

Veiligheidsklassen

De Buckler werkschoenen en werklaarzen vallen in de veiligheidsklassen S1, S2 en S3. Deze veiligheidsklassen geven onder andere aan hoeveel druk de werkschoen moet kunnen verduren, de kou- en hittebestendigheid en de waterdichtheid. De werkschoenen in deze veiligheidsklassen zijn voorzien van een verharde neus.

Buckler Boots bestellen

Bestel de Buckler werkschoenen, werklaarzen of safety sneakers eenvoudig en snel online op onze website. Hierbij profiteer je van goede service en gratis verzending. Mochten de werkschoenen niet naar wens zijn, bijvoorbeeld omdat de maat niet juist is, dan kunt u deze binnen 14 dagen gratis naar ons retourneren.