Zoekresultaten voor ''

Categorieën

    Zoekresultaten voor ''

    Categorieën

      5x de beste heren werkschoenen!

      5x de beste heren werkschoenen!

      5x de beste heren werkschoenen!

      5x de beste heren werkschoenen!

      Op zoek naar de beste heren werkschoenen voor uw dagelijkse werkzaamheden? In deze blog bespreken we vijf van de meest gewaardeerde heren werkschoenen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en comfort. Iedere sector vraagt om andere beveiligingseigenschappen en kenmerken, maar deze toppers zijn veelzijdig en in te zetten in verschillende werkomgevingen!

      1. Lowa Renegade Work GTX S3 Hoog Zwart

       

       

      Lowa Renegade Work GTX S3 Hoog Zwart Werkschoen

      De Lowa Renegade Work GTX S3 Hoog Zwart biedt uitstekende bescherming en comfort voor heren dankzij zijn ademende en waterdichte eigenschappen, ESD-certificering en antistatische softvlies-binnenzool. Deze werkschoen is ideaal voor sectoren zoals de bouw, transport en andere veeleisende werkomgevingen waar bescherming tegen vuil, water en elektrische ladingen essentieel is.

      2. Grisport 803 S3 Hoog Zwart

       

       

      Grisport 803 S3   Hoog Zwart Werkschoen

      Met een stalen veiligheidsneus en tussenzool garandeert de Grisport 803 S3 Hoog Zwart optimale bescherming tegen impact en penetratie. De Cambrelle voering absorbeert vocht, neutraliseert geuren en zorgt voor een ademende omgeving. Het support systeem in de hiel biedt maximale stabiliteit, terwijl de slip- en slijtvaste zool de schoen geschikt maakt voor diverse sectoren zoals bouw, industrie en transport.

      3. Atlas SL 82 S1 ESD Hoog Zwart/Blauw

       

       

      Atlas SL 82 S1 ESD  Hoog Zwart/Blauw Werkschoen

      De Atlas SL 82 S1 ESD Hoog Zwart/Blauw biedt heren een comfortabele werkschoenervaring met zijn sportline bovenmateriaal en aluminium veiligheidsneus. De carbonvezel versterking zorgt voor extra bescherming op de werkvloer. Dankzij het 3D-dempingssysteem worden vermoeide voeten na een lange werkdag voorkomen.

      4. Grisport 72009 S1P Laag Zwart

       

       

      Grisport 72009 S1P  Laag Zwart Werkschoen

      De Grisport 72009 S1P Laag Zwart is een favoriet onder heren vanwege zijn optimale veiligheid in veiligheidsklasse S1P. Deze schoen biedt het gemak van instappen zonder veters te hoeven strikken en beschikt over een stalen neus en tussenzool. Bovendien heeft de schoen een hittebestendige PU/nitril zool tot 300 graden en een uitneembare inlegzool voor aanpasbaar comfort.

      5. Redbrick Onyx S3 Hoog Zwart

       

       

      Redbrick Onyx S3   Hoog Zwart Werkschoen

      Tot slot is de Redbrick Onyx S3 Hoog Zwart een ideale keuze voor heren die op zoek zijn naar een sportieve werkschoen met de veiligheidsklasse S3. Deze schoen biedt bescherming dankzij een composieten veiligheidsneus, kevlar tussenzool en een overneus voor extra duurzaamheid. Door de PU/TPU zool en voering van polyester/cambrelle blijven uw voeten droog en comfortabel tijdens lange werkdagen.

      Heren werkschoenen kopen bij Werkschoenwereld!

      Of u nu werkzaam bent in de bouw, industrie, horeca, logistiek of een andere sector - wij bieden schoenen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en comfort bieden tijdens uw werkzaamheden. Bekijk alle heren werkschoenen en vind eenvoudig uw perfecte paar heren werkschoenen. Heeft u nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-48 33 150 of mailen naar [email protected]!