Zoekresultaten voor ''

Categorieën

  Zoekresultaten voor ''

  Categorieën

   Werkschoenen voor in de bouw

   Welkom bij ons assortiment van werkschoenen in de bouw! Wil je meer weten over wat deze schoenen zijn, waarom ze belangrijk zijn en welke veiligheidsklasses er zijn? Lees dan hieronder verder!

   Verder lezen
   Filter Filter
   Filter
   Resultaten Toont 1-24 van 787 resultaten
   Sorteren op

   Werkschoenen voor in de bouw, ook wel bouwschoenen genoemd, zijn speciaal ontworpen schoenen voor mensen die in de bouw werken. Deze schoenen bieden bescherming en comfort tijdens het werk en voorkomen verwondingen en blessures. In de bouwsector zijn werkschoenen verplicht, vooral als je met zware machines werkt. Het is belangrijk om de juiste werkschoenen te kiezen die passen bij jouw werkzaamheden en veiligheidsrisico's.

   De voordelen van bouwschoenen

   Goede werkschoenen in de bouw hebben verschillende voordelen, waaronder:

   • Bescherming tegen vallende objecten: werkschoenen voor in de bouw zijn voorzien van een stalen neus of een kunststof neus die de voet beschermen tegen vallende objecten.
   • Bescherming tegen scherpe objecten: de zolen van de werkschoenen zijn zo gemaakt dat ze bescherming bieden tegen scherpe voorwerpen, zoals spijkers en glasscherven.
   • Bescherming tegen elektrische schokken: sommige werkschoenen hebben een speciale zool die beschermt tegen elektrische schokken.
   • Comfort: goede werkschoenen zijn comfortabel en verminderen vermoeidheid en blessures.

   De verschillende veiligheidsklasses

   Er zijn verschillende veiligheidsklasses voor werkschoenen in de bouw, waarvan de meest voorkomende zijn:

   • SB: Basisklasse met bescherming tegen vallende voorwerpen en een antislip zool.
   • S1: deze werkschoenen hebben een stalen neus en een antistatische zool.
   • S2: deze werkschoenen hebben dezelfde eigenschappen als S1, maar zijn daarnaast waterdicht.
   • S3: deze werkschoenen hebben dezelfde eigenschappen als S2, maar hebben daarnaast een antiperforatiezool die bescherming biedt tegen scherpe voorwerpen.
   • S4: deze werkschoenen zijn gemaakt van rubber of kunststof en zijn volledig waterdicht.
   • S5: deze werkschoenen hebben dezelfde eigenschappen als S4, maar hebben daarnaast een antiperforatiezool.

   In de bouwsector zijn werkschoenen met een S3- of S5-normering verplicht. Het is belangrijk om de juiste veiligheidsklasse te kiezen die past bij jouw werkzaamheden en veiligheidsrisico's.

   Een greep uit ons aanbod

   Waarom kies jij voor onze werkschoenen?

   In het kort zijn werkschoenen voor in de bouw essentieel om blessures te voorkomen en veilig te werken. Ze bieden bescherming tegen vallende objecten, scherpe voorwerpen en elektrische schokken.

   Het is belangrijk om de juiste werkschoenen te kiezen met de juiste veiligheidsklasse voor jouw werkzaamheden. Bij Werkschoenwereld hebben we een breed assortiment werkschoenen voor in de bouw, van verschillende merken en in verschillende veiligheidsklasses. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op via de mail of bel ons!

   Bestel eenvoudig bouwschoenen van hoge kwaliteit

   Bij Werkschoenwereld.nl bestel jij eenvoudig de juiste schoenen tegen een eerlijke prijs. Onze schoenen zijn van hoge kwaliteit en beschermen jou tegen de gevaren voor jouw voeten op de werkvloer. Wacht dus niet langer en bescherm jouw voeten met onze werkschoenen voor in de bouw!

   Filter jouw Werkschoenen voor in de bouw