Zoekresultaten voor ''

Categorieën

  Zoekresultaten voor ''

  Categorieën

   Werkschoenen voor in de metaalindustrie

   Op werkschoenwereld.nl ga jij jouw ideale werkschoenen voor in de metaalindustrie vinden! Onze webshop biedt een ruime selectie aan van werkschoenen van verschillende merken. Hiermee helpen wij jou bij het vinden van de perfecte schoenen voor jouw werk en behoeften.

   Verder lezen
   Filter Filter
   Filter
   Resultaten Toont 1-21 van 21 resultaten
   Sorteren op

   In de metaalindustrie is het dragen van goed beschermende werkschoenen van groot belang om te voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en om jezelf te beschermen tegen eventueel letsel. Deze schoenen bieden bescherming tegen vallende voorwerpen, scherpe randen, hete oppervlakken en andere mogelijke gevaren op de werkvloer.

   Verschillende metaalindustrie werkschoenen

   Er zijn verschillende soorten metaal industrie werkschoenen beschikbaar voor gebruik in de metaalindustrie, afhankelijk van je specifieke behoeften. Zo zijn er bijvoorbeeld schoenen die specifiek geschikt zijn voor gebruik in de lassector, met extra bescherming tegen hete vonken en spatten. Andere schoenen zijn geschikt voor gebruik in andere gebieden van de metaalindustrie, zoals de machinekamer of het magazijn.

   Bekende merken

   De metaalindustrie is een zware omgeving waarbij het belangrijk is om beschermd te zijn. Wij hebben verschillende merken beschikbaar, die voldoen aan al jouw wensen en eisen.

   Een van de bekendste merken is de metaalindustrie Bata. Dit schoeisel is gemaakt van hoogwaardig leer en zijn voorzien van een stalen neus en tussenzool. Zo zijn jouw voeten maximaal beschermd voor de gevaren op de werkvloer. Bovendien hebben de schoenen van Bata een antislipzool, zo heb jij goede grip tijdens het werken.

   Ook het merk Atlas is populair in de metaalindustrie. De schoenen van Atlas zijn ook gemaakt van duurzaam leer en hebben dezelfde bescherming. Daarnaast zijn de schoenen van Atlas voorzien van een comfortabele binnenzool en een gewatteerde tong en kraag, wat zorgt voor extra comfort tijdens het werk.

   Tot slot is ook het merk Caterpillar bekend in de metaalindustrie. Deze schoenen hebben ook de juiste bescherming voor jou. Daarnaast zijn de schoenen van Caterpillar voorzien van een antislipzool en een comfortabele binnenzool, zo kan jij heerlijk doorwerken zonder pijnlijke voeten.

   Welk type werkschoen heb jij nodig?

   Bij het kiezen van werkschoenen is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals comfort, ondersteuning en bescherming. Zoek je schoenen die gemakkelijk te reinigen zijn om de hygiëne op het werk te verbeteren? Of heb je misschien behoefte aan extra ondersteuning voor de voeten en enkels? Er zijn werkschoenen beschikbaar die aan al deze behoeften voldoen.

   Maar welke werkschoenen heb je precies nodig? Dit hangt af van de specifieke eisen op jouw werkplek en de veiligheidsklassen van de schoenen. Er zijn vijf veiligheidsklassen voor werkschoenen, die aangeven hoeveel bescherming de schoenen bieden. De klassen variëren van S1 tot S5, waarbij S1 de minste bescherming biedt en S5 de meeste bescherming. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende klassen.

   • S1: Deze schoenen bevatten een minimale veiligheidsneus. Deze schoen is geschikt voor werk in droge omstandigheden.
   • S2: Werkschoenen van deze norm bieden een veiligheidsneus en een veiligheidszool. Dit maakt ze geschikt voor droge werkplekken waar scherpe voorwerpen op de grond liggen.
   • S3: Dit type werkschoen is een combinatie van de S1 en de S2, maar dan waterbestendig. Hierdoor zijn ze voor veel werkplekken geschikt.
   • S4: Deze laarzen bieden een composiet of stalen veiligheidsneus. De materialen zorgen ervoor dat ze waterdicht zijn.
   • S5: Alle voordelen van de S4 in combinatie met een tussenzool en antislip profiel.

   Waarom bestel jij jouw schoenen bij ons?

   Werkschoenwereld.nl biedt een ruime selectie aan werkschoenen van verschillende merken. Zoals de naam al zegt zijn wij dé specialist voor werkschoenen. Al jaren zorgen wij ervoor dat onze klanten, de juiste schoenen vinden. Of je nu op zoek bent naar comfortabele schoenen om te dragen tijdens lange dagen op je voeten, of naar beschermende schoenen om te voldoen aan de wetgeving op het werk, je kunt altijd de perfecte schoenen vinden op deze webshop.

   Bovendien kun je gemakkelijk zoeken op specifieke merken, zodat je snel de schoenen kunt vinden die het beste bij jou passen. Het kan voorkomen dat je er niet helemaal uitkomt, dat is niet erg, wij staan namelijk voor jou klaar. Je kan ons mailen, bellen en aanspreken in de chat.

   Metaalindustrie werkschoenen gemakkelijk besteld!

   Het bestellen van werkschoenen is bij ons gemakkelijk en snel. Je hoeft niet langer naar een fysieke winkel te gaan om werkschoenen te kopen, maar je bestelt ze binnen een paar klikken hier online. Zo kun je op je gemak de verschillende opties bekijken en de schoenen kiezen die het beste bij jou passen. Bovendien kun je gemakkelijk betalen met verschillende betaalmethodes. Zo simpel kan het zijn. Veel veilige en comfortabele kilometers toegewenst!

   Filter jouw Werkschoenen voor in de metaalindustrie