Werkschoenen s3

Werkschoenen S3

Werkschoenen S3 zijn gecertifieerd door een erkend testinstituut en voldoen aan de EN345 normering, die vastgelegd is in de EC wetgeving 89/686. Veiligheidsschoenen zijn te verdelen in 5 S-classificaties. S3 werkschoenen zijn een combinatie van S1 en S2. Voor deze Werkschoenen
geldt de maximale beveiliging. Iedereen die deze werkschoenen draagt, kan met een gerust hard de werkvloer betreden. De werkschoenen S3 zijn voorzien van een beschermde neus. Dit kan staal zijn, maar omdat de fabrikanten de werkschoenen steeds lichter van gewicht willen doen zijn, hebben de werkschoenen vaak een carbonite neus. Dit geldt ook voor de (tussen)zool. Voorheen waren de S3 werkschoenen voorzien van een stalen tussenzool, nu is dat vaak een kevlar tussenzool. Deze twee veranderingen in de beschermende neus en zool (corbonite neus en kevlar tussenzool) maakt S3 werkschoenen veel lichter van gewicht, tot zelfs honderden grammen!

Werkschoenen S3 zijn populair

De S3 werkschoenen is de meest verkochte werkschoen. De maximaal beveiligde schoen is ideaal voor werk onder natte omstandigheden. Ook de tenen en de voeten zijn optimaal beveiligd tegen scherpe voorwerpen, door een anti-perforatie zool in de schoenen. Zo kan bijvoorbeeld een spijker niet binnendringen in de schoenen. Veel werkschoenen S3 hebben een PPS-demping systeem wat goed is voor rug en benen. Zo kan een werkschoen de hele dag gedragen worden, zonder vermoeide rus en benen aan het einde van de dag. De ouderwetse, oubollige werkschoenen verdwijnen steeds meer. Daarvoor in de plaats komen vlotte, sneakerachtige modellen. Bekijk ons aanbod werkschoenen:

-21%
Nieuw
-33%
Nieuw
-31%
Nieuw
-31%
Nieuw
69,50 Excl. btw
-34%
Nieuw
-25%
Nieuw
-44%
Nieuw
83,75 Excl. btw
Bekijk alle werkschoenen